Let op! Bij een aantal diensten gaat u naar de website van één van onze andere bedrijven.
Over ons

B&E Steigerbouw in Zeeland en Brabant

B&E Steigerbouw: dé flexibele en professionele steigerbouwer
Als Zeeuwse steigerbouwer zijn we van vele markten thuis is. Zo zijn we gecertificeerd en kunnen we snel schakelen. Wij zijn gevestigd in Yerseke en voornamelijk actief in Zeeland en Brabant. Daarnaast worden we ook ingeschakeld voor steigerbouw-werkzaamheden in Groot-Rotterdam.

B&E Steigerbouw is een jong bedrijf dat stevig groeit

Diverse B&E Bedrijven zoals B&E Reiniging en B&E Gevelonderhoud groeien sterk
Eigenlijk is B&E Steigerbouw vanuit die groei ontstaan. Wij werken met het allround Layher steigertype en -materiaal en richten ons op een breed marktsegment mbt steigerbouw. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het bouwen van steigers voor renovatiewerken. Ook deze renovatie-steigers zijn van het merk Layher.

John Zuidweg, een naam die staat in de steigerbouw-wereld

Die naam staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit
Het zijn de mensen die een bedrijf maken en dat geldt ook voor John; de man die staat voor B&E Steigerbouw. John heeft alle relevante kennis over steigertypes en steigerbouw paraat. Niet voor niets is hij gediplomeerd inspecteur steigerbouw. Onder andere hiermee levert hij veel toegevoegde waarde binnen ons team. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en professioneel steigerbouw-team. Wij zien ruime mogelijkheden voor het uitbouwen van ons steigerbouwbedrijf.

Bennie de Witte en Eduard van Oeveren ondernemers met dadendrang

De B&E Bedrijven vullen elkaar aan en steigerbouw hoort daar zeker bij
Als de Zeeuwse specialisten in buitenreiniging, gevelonderhoud en ongedierstebestrijding zijn wij al jaren actief in de steigerbouw. Doordat deze bedrijven zich verder specialiseren en blijven groeien en de vraag naar gecertificeerde steigerbouwers in Zuid-west Nederland meegroeit, zagen wij een kans om ook in deze markt een rol van betekenis te spelen. Zo is een uniek en professioneel steigerbouwbedrijf met potentie ontstaan.

Teamwork kenmerkt B&E Steigerbouw

Het compacte en enthousiaste team van B&E Steigerbouw is gedreven en wil doorgroeien
In B&E Steigerbouw treft u dan ook een vertrouwde partij voor alle voorkomende steigerbouw-werken. Dit van nieuwbouw tot renovatie en van trappentoren tot randbeveiliging.

B&e BEDRIJVEN

B&E reinigt, bouwt en onderhoudt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen,  onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu