Let op! Bij een aantal diensten gaat u naar de website van één van onze andere bedrijven.
Veiligheid

Veiligheid vinden we niet alleen belangrijk: we werken veilig

Veiligheid is van het grootste belang bij onze steigerbouw. Het is belangrijk om de juiste apparatuur en materialen te gebruiken en om ervoor te zorgen dat de steiger correct is geïnstalleerd en verankerd. Onze werknemers moeten de juiste veiligheidsuitrusting dragen, zoals helmen, harnassen en veiligheidsschoenen, en moeten worden opgeleid in de juiste procedures voor het werken op hoogte. Het is ook belangrijk om de weersomstandigheden in de gaten te houden en de steiger te inspecteren op eventuele schade of verslechtering. Door deze maatregelen te nemen, kunnen ongevallen en blessures worden voorkomen en kan de veiligheid van onze werknemers worden gewaarborgd, wat voor ons uiterst belangrijk is.

Alle benodigde certificaten op orde

De groene steigerkaart is een certificering voor onze steigerbouwers die aangeeft dat zij de juiste opleiding en training hebben gevolgd en over de juiste vaardigheden en kennis beschikken om veilig steigers te bouwen en te demonteren. Het behalen van de groene steigerkaart is een belangrijke stap om de veiligheid van steigerbouw te waarborgen en om ervoor te zorgen dat onze werknemers op een veilige manier op hoogte kunnen werken. Door onze steigerbouwers op te leiden en te certificeren, kunnen ongevallen en blessures worden voorkomen en kan de veiligheid van onze werknemers worden gegarandeerd.

B&e BEDRIJVEN

B&E reinigt, bouwt en onderhoudt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen,  onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu