Let op! Bij een aantal diensten gaat u naar de website van één van onze andere bedrijven.
Werken bij B&E Steigerbouw; werk voor aanpakkers!

Aanpakkers met gevoel voor verantwoordelijkheid

Aanpakkers met gevoel voor verantwoordelijkheid en veiligheid
Werken bij B&E Steigerbouw is werken in een jong team dat bestaat uit professionele aanpakkers.Onze mensen zijn zich bewust van hun eigen veiligheid en die van hun collega’s, klanten en de mensen om hun heen. Dit is echt punt één; altijd en overal. Daarnaast snappen onze medewerkers wat het woord klantvriendelijkheid inhoudt. Verder wordt er op een informele en collegiale manier samengewerkt. We zijn een laagdrempelig bedrijf waar je kunt zeggen wat je op je hart hebt en daar gaan wij serieus mee om. We doen het immers allemaal samen? Uiteraard is er altijd tijd voor een geintje want anders wordt het ook maar saai maar …… Wel als het veilig en verantwoord is!

Teamwork

Meestal werk je samen met één of twee collega’s in een team
Je krijgt per dag een digitale werkbon met wat er van jullie verwacht wordt en dat pakken jullie op. Als er iets is, neem je gewoon even contact op met Bennie of John (organisatie en planning) zodat hij weet wat er speelt. Verder krijg je veel vrijheid en als je gewoon netjes en professioneel werkt, heb je een leuke baan bij een jong en ambitieus bedrijf.

Professioneel materiaal en gereedschap

De busjes, gereedschappen en materialen zijn prima in orde bij B&E Steigerbouw
Als je professioneel steigerbouwer bent, moet het materiaal ook professioneel zijn. Dit geldt ook voor de werkkleding en die is bij B&E prima verzorgd. Je wordt bij ons intern en bij leveranciers opgeleid zodat je je werk goed en vakkundig uit kunt voeren.

Salaris en overeenkomst

Wie hard werkt, verdient een goed salaris
De salarissen zijn dan ook gewoon dik in orde bij B&E Steigerbouw. Als blijkt dat je het werk aankunt, afspraken nakomt en je proeftijd doorstaat, word je een jaarcontract aangeboden. Na dit jaar zetten we dat bij wederzijds goedvinden om in een vast dienstverband. 

Fulltime, parttime of seizoenswerk

Het vaste team van B&E Steigerbouw bestaat uit full-timers
Om deze vaste teams heen werken wij met mensen die op tijdelijke basis hun handen uit de mouwen willen steken. Hoe je ook wilt werken, Wij komen graag met je in contact.

Vacatures

Onze vacatures vind je op: werkenbijbebedrijven.nl

B&e BEDRIJVEN

B&E reinigt, bouwt en onderhoudt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen,  onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu